Fail chunk error in SSP

Discussion in 'General' started by oui230, Feb 23, 2011.

  1. oui230

    oui230 Level 22

    Joined:
    Jan 20, 2011
    Messages:
    192
    Likes Received:
    0
    Credit:
    ₹0.0
    [attachment=500:2011-02-22_23.00.46.png]

    [attachment=501:2011-02-22_23.01.24.png]





    I created a new world in single player and this is what i found right next to my spawn
     

    Attached Files:

  2. M1_Mercenary

    M1_Mercenary Level 48
    Administrator

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    1,719
    Likes Received:
    34
    Credit:
    ₹91.0
    LOL! Was waiting for this to finally happen in SSP, like how it has a floor thou.



    Did you tweak the the 'seed' option when you created the world? I did a few times and it can make stuff quite weird.
     
  3. Cub_Nake

    Cub_Nake Level 46

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    1,311
    Likes Received:
    4
    Credit:
    - ₹30.3
    Holy shit lol, can I have a copy of the map?
     
  4. Player-2

    Player-2 Level 36

    Joined:
    Dec 14, 2010
    Messages:
    577
    Likes Received:
    0
    Credit:
    - ₹20.2
    wow thats one messed up world generation but at the same time thats pretty cool
     
  5. oui230

    oui230 Level 22

    Joined:
    Jan 20, 2011
    Messages:
    192
    Likes Received:
    0
    Credit:
    ₹0.0
    I didn't tweak anything I just loaded up a new world. How do I upload the world cub?
     
  6. Aggravate

    Aggravate Level 32

    Joined:
    Oct 14, 2010
    Messages:
    436
    Likes Received:
    0
    Credit:
    - ₹10.0
  7. Cub_Nake

    Cub_Nake Level 46

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    1,311
    Likes Received:
    4
    Credit:
    - ₹30.3
    Or he could just upload the map to the files channel on teamspeak?:D
     
  8. Kuro

    Kuro Level 22

    Joined:
    Feb 18, 2011
    Messages:
    190
    Likes Received:
    0
    Credit:
    ₹1.0
    I think thats pretty cool :D make sure your lava doesn't burn your trees! <3
     
  9. Laithes

    Laithes Level 47

    Joined:
    Nov 26, 2010
    Messages:
    1,522
    Likes Received:
    0
    Credit:
    - ₹20.4
    Wait, is that grass below the bedrock?
     
  10. oui230

    oui230 Level 22

    Joined:
    Jan 20, 2011
    Messages:
    192
    Likes Received:
    0
    Credit:
    ₹0.0
    It's uploaded to the files channel under my name, and laithes i don't know if there is bedrock under it i never thought to check.
     
  11. Laithes

    Laithes Level 47

    Joined:
    Nov 26, 2010
    Messages:
    1,522
    Likes Received:
    0
    Credit:
    - ₹20.4
    No no, the grass is below the bedrock! Although true there could be bedrock under the grass :p
     
  12. oui230

    oui230 Level 22

    Joined:
    Jan 20, 2011
    Messages:
    192
    Likes Received:
    0
    Credit:
    ₹0.0
    I went in and checked. Under the grass is the void.
     
  13. Laithes

    Laithes Level 47

    Joined:
    Nov 26, 2010
    Messages:
    1,522
    Likes Received:
    0
    Credit:
    - ₹20.4
    Yes! I'm gonna put that map on my server!!!!!
     

Share This Page

Loading...